logo

Fiets4daagse.nl

Hét overzicht van alle fiets vierdaagsen.....

Twentse Fiets4daagse

30, 45 of 65 kilometer

De Stichting Almelo Events organiseert in 2024 voor de 74e keer de Twentse Fiets4daags. Vier dagen fietsen over de mooiste paden door het fraaie Twentse landschap. Genieten van de natuur en de typische Twentse cultuur. Dit evenement wordt in 2024 gehouden van 13 tot en met 16 augustus.
 “Wij nemen al meer dan 20 jaar deel aan deze goed georganiseerde Twentse Fiets4daagse. We denken dat we Twente inmiddels goed kennen, maar elke keer worden weer verrast met nieuwe fraaie paden”, vertelt een familie uit Nijmegen die er elk jaar naar uitkijkt om naar Almelo af te reizen.
Deelnemers kunnen kiezen voor een route van 30, 45 of 65 kilometer per dag. Als het niet lukt om alle vier dagen mee te doen, kan men zich ook aanmelden voor één of meerdere dagen. Er is in de routes rekening gehouden met  deelnemers in een scootmobiel of met een aangepaste fiets. Ook de jeugdige deelnemers krijgen extra aandacht tijdens deze vier dagen.
Alle routes zijn bewegwijzerd met pijlen en iedereen krijgt ook een geschreven route mee ter ondersteuning. Onderweg zijn er stempelposten, Rustplaatsen en horecaterrassen. 
Voor meer info Stichting Almelo Events (zie link hier onder), aanmelden kan via info@almeloevents.nl
Stichting Almelo Events

Twentse Fiets4daagseTwentse Fiets4daagse
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload