logo

Fiets4daagse.nl

Hét overzicht van alle fiets vierdaagsen.....

F4D De Peel

30, 45 en 60 km.

Fiets4Daagse De Peel biedt meer dan fietsen alleen en schenkt speciale aandacht aan de deelnemende kinderen. Meedoen aan Fiets4Daagse De Peel is pas echt genieten, elke dag opnieuw, met vele bezienswaardigheden en entertainment, voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die U moet beleven…!
Vertrektijden:
•	30 km route dagelijks vanaf 10:00 tot 13:00 uur
•	45 en 60 km routes dagelijks van 09:00 tot 13:00 uur
Bewijs van deelname
Sinds enkele jaren kunt u zich nog gemakkelijker online inschrijven voor ons fietsevenement. www.fiets4daagsedepeel.nl
U rekent online af via de bekende betaalmethodes, print thuis direct uw ticket uit en neem dit mee op de eerste dag van Fiets4Daagse De Peel om te laten scannen bij een van de drie startplaatsen t.w. Deurne, Meijel, of Stiphout. (Ook kunt u uw ticket gewoon op uw smartphone aan de entree tonen en laten scannen. Zorg ervoor dat bij het scannen uw schermhelderheid op maximaal staat).
Hier krijgt u dan ook de routebeschrijving (van de voor die dag gekozen afstand). Ook ontvangt u dan het programma-boekje (met daarin vermeld het aantal dagen dat u meefietst). Fiets4Daagse De Peel biedt de mogelijkheid om dagelijks een andere startplaats te kiezen van waaruit u wilt vertrekken.
(Opmerking: bij de voorinschrijving hoeft u alleen maar de startplaats voor de eerste dag aan te geven)
NOTE: Voor-inschrijven kan dus alleen nog online via deze website vanaf 1 mei 2023 (onze eerdere voorverkoopadressen komen daarmee ook te VERVALLEN).
ECHTER op de dag van vertrek is het op de startplaats zelf ook nog mogelijk een startbewijs te ontvangen, nadat er per pin of contant is afgerekend.
Inschrijving voor de Fiets4Daagse De Peel is persoonlijk. Het startbewijs is niet overdraagbaar. Het bewijs van betaling / deelname heeft u nodig om aan de Fiets4Daagse De Peel mee te kunnen doen. Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u met uw startbewijs het programmaboekje afhalen en daarin staan o.a. de  stempelpagina’s.
Programmaboekje
Het programmaboekje ontvangt u op de eerste dag voor vertrek. De toeristische info (per dag) van alle 3 de F4D startplaatsen komen t.z.t. ook nog online te staan, zodat u deze vooraf al kunt lezen en dit medebepalend kan zijn in uw keuze op welke dag(en) u wilt starten vanuit welke startplaats.
Routebeschrijvingen
De gedetailleerde beschrijvingen 2023 ontvangt u dagelijks op de gekozen startplaats, nadat u een keuze gemaakt heeft welke route u die dag wilt fietsen (30-45 of 60km).
Op alle 3 startplaatsen wordt de mogelijkheid aangeboden om als Fiets4Daagse-deelnemer de routes met GPS te rijden…..!!! Deze kunnen dagelijks, voor vertrek, bij de door u gekozen startplaats worden gedownload.
Loterij
Op elke startplaats wordt een loterij georganiseerd. Hebt u een herinneringsmedaille ontvangen, dan heeft u tevens een lot gekregen waarop u meedingt naar waardevolle prijzen, waaronder een FIETS (gesponsord door plaatselijke dealers). Om aanspraak op deze prijzen te kunnen maken moet u echter persoonlijk bij de betreffende verloting aanwezig zijn!
Finish
Op de vrijdag wordt het fietsevenement afgesloten met gezelligheid, de verloting van een FIETS en uitreiking van de herinneringsmedaille.
Rond 16.00 uur zal elke editie van de Fiets4Daagse De Peel op alle startplaatsen officieel worden afgesloten terwijl sommige nevenactiviteiten nog door kunnen lopen.
Herinnering
Iedere deelnemer ontvangt bij de start een fietsvlaggetje. Fietst u alle 4 dagen een route, dan ontvangt u op de slotdag een herinneringsmedaille.
Gezinstocht
De 30 km route is bij uitstek geschikt als gezinstocht. De kinderen kunnen onderweg deelnemen aan allerlei activiteiten. Uiteraard is deze tocht ook geschikt voor personen die graag een kortere afstand willen fietsen.
Overnachtingsmogelijkheden
De startplaatsen en het Peelgebied bieden vele mogelijkheden om te overnachten op bungalowparken, campings, B&B’s, in hotels, etc..
Mogelijkheden voor fietsenstalling
Deurne:  Op de startplaats, in afgesloten ruimte bij cultuurcentrum Martien van Doorne
Meijel:   Op de startplaats, In de Verstappenzaal van gemeenschapshuis D’n Binger
Stiphout:  Op de startplaats, in ruimte bij HAC (Helmondse Atletiek Club)
BELANGRIJK:  De fietsenstalling is GRATIS (geen aansprakelijkheid voor de organisatie)
Fiets4Daagse De Peel

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload